EDI Hyperstar

در مهر ماه 1397 (آگوست 2018) شرکت Infinite IT Solutions سرویس Infinite EDI Suite را در فروشگاه ها ی زنجیره ای و سوپرمارکت های هایپر استار پیاده سازی کرد. فاز اول پیاده سازی بر روی توزیع تمامی سفارشات خرید از طریق پلتفرم EDI متمرکز بود. فاز های بعدی که مربوط به انواع دیگر اسناد است، در ماه های آینده توسط هایپر استار اجرا خواهد شد.

"هایپراستار" شرکتی ایرانی تابعه از گروه "ماجد الفطیم" است. این شرکت یکی از مدرن ترین هایپرمارکت ها در ایران است و 12 فروشگاه در تهران، اصفهان و شیراز دارد که شامل 4 هایپر مارکت و 8 سوپرمارکت می باشد.

با پیاده سازی فناوری EDI (تبادل الکترونیکی داده ها)، اسناد تجاری به صورت الکترونیکی ارسال و دریافت می شوند. در گذشته، اسناد از طریق فکس، ایمیل یا تلگرام توزیع می شد. با وجود اینکه زمان بیشتری صرف می شد ، سفارشات با اشتباهات و تأخیر بیشتری تحویل داده می شد.

Infinite IT Solutions طیف وسیعی از سرویس ها را ارائه می دهد. پلتفرم اینترنتی به هر دو زبان فارسی و انگلیسی قابل دسترس است. فرمت تاریخ هم به هر دو صورت میلادی و شمسی وجود دارد. ورود به پلتفرم اینترنتی از طریق موبایل ، تبلت ، لپ تاپ و کامپیوتر شخصی در هر جایی از دنیا و در هر زمانی ممکن است.پلتفرم EDI پیاده سازی شده، امنیت اطلاعات را تضمین می کند. تنها افراد مجاز به این سرویس دسترسی دارند. تمایی اقدامات کاربران بر روی هر سند، در تاریخه آن سند ثبت و ضبط خواهد شد.

تبادل دیجیتالی اسناد، جریان اسناد را بین هایپراستار و حدود 1000 تامین کننده کالا بهبود خواهد بخشید و تاثیرات تجاری شامل:

• بهبود روابط تجاری
  • کاهش ریسک موجود نبودن کالا در انبار
  • بهبود فرآیند های تامین

جریان اسناد بدون کاغذ ، خط ارتباطی بین شرکت و تامین کننده ها سازمان دهی می کند و همزمان یک دید وسیع از سابقه و مسیر اسناد در اختیار قرار می دهد. چرخه ی ارسال سفارش تا دریافت پول بسیار کوتاه تر خواهد شد.

برای پشتیبانی، شرکت تجارت دانش آفرینان تانا را به عنوان شریک تجاری و نماینده انحصاری خود در ایران معرفی می کند.