مدیریت تکرار فروش

توسعه اقتصاد ایران و گسترش تجارت، افزایش تقاضا برای نرم افزارهای مدرن کسب و کار را به دنبال داشته است .  فروشگاههای زنجیره ای ، تجارت، غذا و نوشیدنی، حمل و نقل و صنایع بهداشتی در میان بخش هایی هستند که رشد سریعتری داشته و به دنبال بهینه سازی عملیات و افزایش سهم بازار هستند..

امروزه راه حلهای اتوماسیون فروش مویرگی یکی از ابزارهای کلیدی پشتیبانی از عملکرد روزمره نیروی های فروش است. سیستم های تلفن همراه طراحی شده اند تا فروشندگان زمان فعالیت خود را بهتر مدیریت کنند و کارایی روزانه را به صورت موثر افزایش دهند . دسترسی به اطلاعات کامل مشتریان همراه با تاریخچه همکاری با فروشگاه ها از ویژگی های عادی است.

راه حل های SFA قابلیت های عملکردی قابل توجهی را ارائه می دهند. جمع آوری سفارشات، مدیریت پیشنهادات ویژه، انجام تحقیقات بازار، گرفتن عکس، بررسی نمایش ظاهری کالا در فروشگاه ها - این تنها برخی از ویژگی های ارائه شده توسط سیستم های تلفن همراه است. بنابراین کدام سیستم SFA در بازار ایران انتخاب می شود؟ چه معیارهای ارزیابی در پروسه تصمیم گیری باید دنبال شود؟ بهترین راه حل تلفن همراه - در عمل چه معنایی دارد ؟ چه سیستمی مشهور ترین، محبوب ترین، راه حل است که به طور گسترده در صنایع مختلف استفاده می شود؟

روند فعلی نشان می دهد که فرآیندهای کسب و کار و روابط مشتری در ایران متفاوت از کشورهای غربی است؛ انتظارات شرکت های محلی در چند سال گذشته تغییر کرده است، در حالی که شرکت ها اکنون بیشتر به سیستم های پیچیده و جامع توجه می کنند.

قیمت گذاری قطعا یکی از عوامل تعیین کننده کلیدی در فرآیند انتخاب فروش SFA است. در حالی که در تجزیه و تحلیل مقیاس سرمایه گذاری SFA، این شرکت باید نه تنها هزینه مجوز وپیاده سازی اولیه که یک بار انجام می شود را پرداخت کند ، بلکه هزینه های تعمیر و نگهداری که معمولا به صورت ماهانه پرداخت می شود را نیز محاسبه نماید . از آنجا که چرخه ی ایجاد یک سیستم تلفن همراه در یک شرکت به طور متوسط ​​36 ماه است، ممکن است هزینه ماهانه به طور خاص، مسئله مهم مالی برای صاحبان شرکت باشد .

در نهایت لازم به ذکر است که نیازهای کسب و کار در مرحله انتخاب سیستم تلفن همراه تعریف شده است و با گذشت زمان تکامل یافته است. بسته به تغییرات بازار، ممکن است نیاز به اصلاح سیستم توسط فروشنده SFA براساس هزینه های توسعه یافته قبلی باشد که  هزینه تغییرات برنامه ریزی می تواند بسته به مقیاس آنها متفاوت باشد. به همین دلیل، مهم است که اطمینان حاصل شود که سیستم انعطاف پذیر است، و می تواند برای به روز رسانی ها در آینده آماده باشد .