EDI

فرآیند زنجیره تأمین با تبادل حجم زیادی از اسناد بین شرکای تجاری انجام می شود. قطعا تبادل و پردازش اسناد به صورت الکترونیکی کارآمدتر خواهد بود و باعث بهبود فرآیند تحویل فاکتورها و فرم اسناد می شود و خطاهای ایجاد شده در هنگام ورود دستی اطلاعات را از بین می برد.

تجارت امروز، به دنبال روشهای استاندارد معامله است - مانند استفاده از تبادل الکترونیک اطلاعات (EDI) برای انتقال داده بین شرکای تجاری. این مکانیسم ها در درجه اول در روابط تجاری (اسناد سفارش ، فاکتورهای الکترونیکی) استفاده می شود ، که معمولاً بیشترین میزان حجم اسناد را دارند. Infinite IT Solutions یک شرکت شناخته شده در زمینه ی یکپارچه سازی سیستم هاست و همچنین یک شرکت پیشرو در EDI در اروپا و خاورمیانه است.

مجموعه ی Infinite EDI Suite با موفقیت توسط بزرگترین فروشگاه های زنجیره ای و تأمین کنندگان در اروپا و کشورهای حوزه خلیج فارس پیاده سازی شده است تا بتواند فرآیند پردازش اسناد را اتوماتیک کند. Infinite EDI Suite از چندین روش یکپارچه سازی پشتیبانی می کند - عمدتاً بر اساس پروتکل های آنلاین API ، اما از روش های دیگر از جمله AS2 یا P2P هم استفاده می شود. این منجر به ایجاد جریان مداوم اطلاعات و تراکنش ها و همچنین اعتبارسنجی داخلی می شود تا خطاها در پردازش (وارد کردن اسناد الکترونیک ، اعتبار سنجی) از بین برود.

مزایای زنجیره تأمین الکترونیکی

با پیاده سازی Infinite EDI Suite شرکای تجاری از لحاظ صرفه جویی در هزینه و بهینه سازی فرآیندها به مزایایی دست می یابند که مهمترین آن ها عبارتند از:

• حذف ورود چند باره ی اطلاعات تکراری با بارگیری خودکار (وارد کردن) به سیستم رایانه دریافت کننده ی پیام
  • کاهش تعداد خطاها در اسناد معتبر و رسمی در دوره های حسابداری ، قبل ازاینکه به دست تحویل گیرنده برسد
  • افزایش سرعت تحویل اسناد به تحویل گیرنده
  • استاندارد سازی فرم داده: به لطف EDI تراکنش ها برای کلیه طرفین درگیر در تبادل داده قابل درک خواهد بود و نیاز به سازگاری سیستمها با شرایطی که توسط پیمانکاران انفرادی سیستم تعیین شده نیست.
  • ارتباط سریعتر با شرکای تجاری ، بدون توجه به موقعیت جغرافیایی و منطقه ی زمانی آنها.
  • به هیچ سیستم خاصی محدود نمی شود: مجموعه Infinite EDI Suite از تمام روش های یکپارچه سازی پشتیبانی می کند ، و اجرای EDI را کار ساده ای برای شرکای تجاری می کند.

Infinite EDI Suite به شما امکان می دهد تعداد اپراتورهایی را که وظایف مربوط به دریافت و پردازش اسناد را انجام می دهند ، به میزان قابل توجهی کاهش دهید. به لطف Infinite EDI Suite ، خریداران می توانند روند کار خود را بهبود بخشیده و روابط تجاری بین یکدیگر را ارتقا دهند.